LAVIVANT posilňující a harmonizační čaj, 20ks (doplněk stravy)
Množství | 20 sáčků po 3 g |
---|---|
Dávkování | Až 6x denně 1 sáček rozpuštěný v 250 ml horké vodě |
Obsah saponinů | 80mg/g |
Trvanlivost | 36 měsíců |
Zdravá střeva + klidná mysl = PEVNÁ IMUNITA
Posilňující a harmonizační čaj, speciálně vyvinutý pro správnou funkci zažívacího systému s výrazným antistresovým efektem.
Balení 20ks | 80 mg/g ginsenosidů | 60g hmotnost granulátu
Unikátní směs se skládá z korejského ženšenu + vitální houby reishi a chaga + jujuba + aronia berry
Obsah rozpustit v horké či vlažné vodě a vypít. Doporučujeme užívat 3-6 sáčků denně. (prevence 3 sáčky/den, zdravotní komplikace až 6 sáčků/den)
Na rozdíl od kávy a jiných stimulantů navíc nemá nežádoucí účinky a není návykový. Je proto ideální do práce nebo jako dárek pro vaše blízké.
Dovozce: KGEC Europe, s.r.o.
Popis produktu
LAVIVANT Special Microbiotic Tea
je speciálně vyvinut tak , aby veškeré složky v čaji působily blahodárně a ozdravně jak na CNS (centrální nervový systém) tak i na ENS (enterický - střevní nervový systém). Více vzruchů probíhá přes střevní systém směrem k mozku než je tomu naopak a hlavní složky působí výrazně na zažívání. Takže čaj je koncipován tak, aby působil primárně na zažívání a střevní mikrobiom.
Bližší informace k unikátnímu složení
Korejský ženšen (koncentrace saponinů 80mg/g)
Reishi (vitální houba)
Plod jujuby, připomíná datle. Ve středu ovoce je velká oválná pecka. Je to ovoce velmi bohaté na uhlohydráty, kterých obsahuje 25 %, čili průměrně 3 krát více než naše ovoce. Jujuba obsahuje vitamín C, vitamin B2, provitamín A, bioflavonoidy, škroby a sacharidy (25 – 30 %, sušená jujuba až 63,8 %), bílkoviny, tuky, měď, kobalt, jód, draslík, vápník, fosfor, železo, hořčík, zinek, mangan a rutin. Všechny tyto látky působí blahodárně na žaludek, trávicí systém či snižují krevní tlak. Plody, semena a kůra slouží jako léčivé drogy – působí na nespavost, tlumí kašel, zpomalují stárnutí, dobře léčí poranění úst a záněty ústní dutiny.
Aronia Berry
Plody arónie jsou bohaté zejména na bioflavonoidy. Největší podíl tvoří kyanidin-3-galactosid (65,6 %) a kyanidin-3-arabinosid (28,3 %). Díky tomu funguje arónie jako silný antioxidant a podporuje správnou funkci buněk. Obsahuje i některé vitamíny, jako vitamín C (100 g ale pokryje jen 35 % DDD, proto se doporučuje ji kombinovat s jiným ovocem), vitamíny skupiny B (pomáhají posílit imunitu a správné fungování metabolismu), vitamín E (podporuje činnost nervového systému a působí antioxidačně) a vitamín P – rutin (podporuje pružnost žilních stěn). Plody mají i poměrně vysoké procento jódu, který má pozitivní účinek na funkci štítné žlázy. Dále obsahují sodík, hořčík, vápník, železo, fluor a zinek a také přírodní sorbit, sladidlo vhodné pro diabetiky. „U arónie není důležitý pouhý obsah vitamínů vyskytujících se běžně ve většině dostupného čerstvého ovoce, ale hlavně velmi vysoký obsah látek ze skupiny bioflavonoidů (antokyanů) s vysokým ochranným a antioxidačním účinkem pro náš organismus, které mají z pohledu prevence největší a nejvýznamnější účinky pro náš vyvážený metabolismus. Bioflavonoidy se navíc přiměřenou a mírnou tepelnou úpravou neničí tak jako na teplotu choulostivé vitamíny.